Rundvlees

Home   >   Onze producten  >   Rundvlees    

Ons Rundvlees

Voor ons rundvlees werken wij niet met mestkoeien of vlees afkomstig van stieren - maar met dubbeldoelkoeien. Dubbeldoelkoeien zijn koeien met een dubbele functie.  De runderen worden in de eerste plaats gehouden voor de productie van melk, en uiteindelijk altijd ook voor vlees. De runderen komen rechtstreeks hier uit onze mooie regio de IJsseldelta. Door het directe contact met onze leveranciers kunnen we altijd dezelfde kwaliteit bieden en heb jij het lekkerste stukje rundvlees. Benieuwd hoe zo’n stukje rundvlees uit de regio proeft? Kom eens langs in onze winkel! 

Runderlappen 

Wanneer je een goed stuk rundvlees wilt eten denk je al snel richten een mooie biefstuk. Maar ook onze runderlappen zijn uitermate geschikt om een ware smaaksensatie te ervaren voor een mooie gunstige prijs. Hierdoor zijn runderlappen ook perfect om te gebruiken voor een mooie stofpot. In onze winkel hebben wij mooie magere runderlappen die ook heerlijk zijn om mooi te bakken. Door de uitstekende kwaliteit zijn de runderlappen ook goed om mooi rood gebakken te worden. 

Soorten Rundvlees

Naast de runderlappen hebben wij een uitgebreid assortiment aan andere soorten rundvlees. Hierbij streven wij er naar de beste kwaliteit rundvlees te gebruiken. Ons rundvlees wordt vers van het slagersmes gesneden en wordt iedere dag met zorg klaar gemaakt! Hieronder is slecht een greep van ons assortiment. Voor het gehele assortiment zie onze webshop.
Fijne riblappen
Fijne riblappen
Fijne riblappen zijn de meest malse stooflappen van het rund en het snelst te bereiden.
Haasbiefstuk
Haasbiefstuk
Haasbiefstuk is de meest malse biefstuk die we kennen. De biefstuk wordt in dikke plakken gesneden en snel om en om gebakken.
Bieflappen
Bieflap
Bieflappen zijn magere rundvleesdelen. kort om en om bakken is het lekkerst.
Rundersaucijs
Rundersaucijs
Eigengemaakte verse runderworst. Heerlijk voor op de barbecue.
Duitse biefstuk
Duitse biefstuk
De Duitse biefstuk is fijn gehakte biefstuk gevormd tot een bal, gekruid en afgetopt met knoflook. 
Kogelbiefstuk
Kogelbiefstuk
Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk. Kogelbiefstuk is nog malser dan biefstuk.
Magere lendelappen
Magere lendelappen
Lendelappen zijn lapjes die van de dunne lende gesneden worden. Heerlijke runderlappen met een klein vet randje wat de smaak ten goede komt.
Magere riblappen
Magere riblappen
Dikke riblappen zijn van alle stooflappen de meest malse. Wanneer je het lang stooft dan ontstaat het zogenaamde draadjesvlees.
Rosbief
Rosbief
Rosbief is gesneden van een mager spierdeel van het rund. Rosbief kan zijn gesneden van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil, het bloemstuk of de muis.

entrecĂ´te
Entrecôte
Entrecôte is hoogwaardig stuk vlees gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje. De entrecote smaakt het beste als hij rose gebakken is. 
Picanha
Staartstuk (Picanha)
Het staartstuk behoort tot de fijnste en meest smakelijke delen van het rund. Het is een driehoekig stuk, bedekt met een vetlaagje.
sucadelap
Sucadelap
Een sucadelap ontleent zijn naam, smaak en structuur aan het peesje door het vlees. Sucadelapjes zijn gesneden van de schouder. 

Jouw rundvlees online bestellen 

Direct thuis aan de slag met een stuk kwaliteitsvlees? Laat jouw rundvlees thuis bezorgen door slagerij Norg. Bestel gemakkelijk online via onze webshop of door te bellen naar 038-3313678 en het vlees kan zelfs de zelfde dag of de dag daarna bij je thuis bezorgd worden. Wij bezorgen vanaf een bestelwaarde van €30,-. Wil je meer weten hoe onze bezorgservice werkt? Hier lees je alles over onze thuisbezorg service!
Share by: